top of page

wie zijn wij?

Afgeronde rechthoek 1 kopiëren 2.png

“Young Dynamic Agency” de naam op zich zegt alles. Wij zijn een jong en dynamisch team, bekwaam om in te spelen op de snel verschuivende markt! Bij ons staan samenhorigheid en openheid hoog in het vaandel, vanuit deze basisbeginselen handelen wij.

 

Wij van YDA trainen onze medewerkers om hen klaar te stomen om te werken voor de grootste merken die Nederland te bieden heeft. Buiten deze tak richt Young Dynamic Agency zich ook op jonge ondernemers met een droom.

model1.png
YDALOGOzwart.png

direct marketing

Afgeronde rechthoek 1 kopiëren 2.png

Young Dynamic Agency is gespecialiseerd in de zogeheten Direct Marketing. Dat houdt in dat al onze medewerkers worden (of zijn) opgeleid tot telefonische verkoop. Onze opleiding bestaat uit een wekelijkse salestraining en persoonlijke begeleiding, aan het einde van deze training hebben onze agents alle handvaten om de kunst van de sales zich eigen te maken.

 

In tegenstelling tot andere callcenters zijn wij niet beperkt in een bepaalde industrie, onze medewerkers hebben campagnes gedaan voor verschillende energie leveranciers, telecom providers en internet providers. 

begeleiding

Afgeronde rechthoek 1 kopiëren 2.png

Young Dynamic Agency begeleid haar trainees vanaf het moment dat deze door de voordeur komen. Wij bieden handvaten voor onder andere sales, maar daar blijft het niet bij.

 

Young Dynamic Agency heeft een speciale afdeling waarin start-ups of gedreven ondernemers kunnen genieten van de zakelijke kennissen en netwerken van Young Dynamic Agency, speciaal voor deze tak hebben wij de “Millionaires Room” in het leven geroepen. Een plek waar jonge ondernemers samen kunnen brainstormen over nieuwe concepten en ideeën.  

bottom of page