top of page

Follow-up calling

Afgeronde rechthoek 1 kopiëren 2.png

Naast het gebruikelijke telecom-calling waar andere callcenters zich vaak enkel op focussen. Onderscheiden wij van Young Dynamic Agency BV onszelf door de volgende service:

 

Investeert u als goed lopend bedrijf veel tijd in het opmaken en verzenden van offertes, maar krijgt u hier niet de conversie uit die u hoopt? Dat is natuurlijk zonde van uw kostbare tijd. Daarom bent u voor offerte-follow-ups bij ons aan het juiste adres.

Ons team van sales-experts kan zich dusdanig inzetten voor uw bedrijf dat uw reactie op de uitstaande offertes omhoog schiet. Buiten de toenemende reacties op de offertes, krijgen wij ook waardevolle informatie, bijvoorbeeld dat uw concurrent tóch goedkoper is.

Kortom: onze offerte-opvolg service kan uw conversie, en daarmee uw omzet enorm verhogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze werkwijze is als volgt:

  1. U levert ons de offertes aan die u gebeld wil hebben. 

  2. Onze sales-experts bellen alle contacten van deze lijst netjes op. (eventuele terugbelafspraken houden wij allemaal bij).

  3. Wij vragen de klanten op een juiste manier naar de status van de offerte en of zij hier eventuele opmerkingen over hebben.

  4. Het kan zijn dat de klant nog even wilt nadenken over de offerte, mocht deze situatie voorkomen dan plannen wij met hen een datum om de klant hier even over terug te bellen

  5. Bij een ‘akkoord’ zullen wij de klant altijd vragen om een opdrachtbevestiging te sturen naar zijn of haar contactpersoon. Zo blijven alle gemaakte afspraken binnen uw bedrijf.

  6. Wekelijks ontvangt u van ons een status-update.

Tekst.png

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan willen wij u vragen om bij ons een offerte op te vragen, dat kan via info@youngdynamicagency.nl of u kunt ons bereiken op (020) 30 86 500.

Quote ontvangen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page